Beste goedkope Amazon Echo-deals juli 2022

De huidige Echo-reeks van Amazon biedt een brede selectie slimme luidsprekers en schermen die vrijwel overal in uw huis passen. Of u nu een spraakassistent in uw woonkamer wilt plaatsen, het prikbord in uw kantoor wilt vervangen of een apparaat met touchscreen wilt gebruiken om recepten in de keuken te presenteren, er is een Echo-apparaat voor vrijwel elke gelegenheid en gebruik.

Ongeacht waarom je er een wilt, er is altijd een manier om te besparen op een Echo-apparaat, van de laatste generatie Dot tot Amazon’s nieuwste Echo Show 10. Zelfs als ze bijvoorbeeld tegen de volle prijs verkopen, biedt Amazon een 25 procent korting wanneer u bepaalde apparaten inruilt, wat betekent dat er nog andere manieren zijn om geld te besparen wanneer geen van de modellen in de uitverkoop is.

Hieronder hebben we de beste kortingen verzameld die beschikbaar zijn op elk apparaat in de Echo-lijn van Amazon. Houd er echter rekening mee dat de retailgigant al is begonnen met het verlagen van de prijzen op een aantal Echo-apparaten in de aanloop naar Prime Day, die officieel op 13 juli begint. We kunnen hogere kortingen zien zodra het tweedaagse winkelevenement serieus van start gaat, maar we verwachten ook dat veel van deze kortingen de hele week zullen gelden.

De beste Echo Dot-deals

In 2020 bracht Amazon de vierde generatie van de Echo Dot uit, die meer op een bol lijkt dan op een echte stip. Maar maak je geen zorgen als je de voorkeur geeft aan het vorige ontwerp: Amazon heeft de derde generatie Echo Dot niet stopgezet, die de bekende puntvorm behoudt en te koop is voor $ 29,99 ($ ​​10 korting) bij Amazon en Best Buy. Amazon biedt ook een bundel aan met de derde generatie Dot met een slimme Sengled-lamp voor $ 41,84, ongeveer $ 13 korting op de typische catalogusprijs van de bundel.

Wat betreft de nieuwste Echo Dot, deze is momenteel beschikbaar voor Amazon Prime-abonnees voor $ 19,99 ($ ​​30 korting), wat gemakkelijk de beste van de spreker tot nu toe is. Amazon, Target en Best Buy verkopen het model ook met een ingebouwd LED-display dat de tijd, het weer en andere informatie laat zien voor $ 49,99, een bescheiden $ 10 korting op de gebruikelijke catalogusprijs.

Amazon Echo Dot (vierde generatie)

De 2020 Echo Dot heeft een meer bolvormig ontwerp dan een echte stip, maar kan nog steeds alle dingen doen die Alexa doet met andere Echo-modellen.

Echo Dot (derde generatie)

Deze puck-achtige Echo Dot is de derde generatie van de slimme luidspreker van Amazon. Het biedt een beter geluid dan zijn voorganger, een compact ontwerp en alle slimmigheden die horen bij het bezitten van een Alexa-apparaat.

De beste Echo Dot Kids Edition-deals

De vierde generatie Echo Dot Kids Edition is net zo bolvormig als de volwassen versie, maar is ontworpen om eruit te zien als een tijger of panda. Het apparaat wordt ook geleverd met een jaar lang Amazon’s Kids Plus-service, die toegang biedt tot een hele reeks kindvriendelijke inhoud, waaronder audioboeken en games. Als je op zoek bent naar de nieuwste, kindgerichte Echo Dot, is deze momenteel beschikbaar op Amazon voor Prime-abonnees voor $ 25 ($ 35 korting), slechts $ 5 meer dan de standaardversie.

Echo Dot Kids Edition (vierde generatie)

De Echo Dot Kids Edition is de kindvriendelijke slimme luidspreker van Amazon. In tegenstelling tot het standaardmodel, is de Kids Edition beschikbaar in een van de twee configuraties met dierenthema en wordt geleverd met één jaar Amazon’s Kid Plus zonder extra kosten.

De beste Amazon Echo-deals

De vierde generatie Amazon Echo kreeg ook een make-over in 2020. Net als de eerder genoemde vierde generatie Echo Dot, heeft de nieuwste Amazon Echo een bolvormig ontwerp, maar hij is merkbaar groter dan de Echo Dot. Dat gezegd hebbende, het heeft ook een ingebouwde smart home-hub en produceert beter geluid, dankzij een paar 0,8-inch tweeters en een 3-inch woofer.

In het verleden hebben we de naamgenoot Echo zien dalen tot slechts $ 60, voornamelijk tijdens winkelevenementen zoals Black Friday en Amazon Prime Day. Gelukkig biedt Amazon momenteel de spreker aan Prime-leden aan voor de bovengenoemde prijs, waardoor $ 40 korting op de adviesprijs wordt gegeven. Je kunt ook de vierde generatie Echo op Amazon ophalen met een gratis Sengled slimme lamp voor dezelfde prijs, of met een batterijgevoede basis voor $ 99,98 ($ 40 korting).

Amazon Echo (vierde generatie)

De nieuwste Echo kiest voor een sferische bouw en beter geluid, met behoud van zijn laagdrempelige prijskaartje.

De beste Amazon Echo Studio-deals

Als je geïnteresseerd bent in een slimme Alexa-luidspreker met betere geluidskwaliteit en Dolby Atmos-ondersteuning, is de Echo Studio het Amazon-product om uit te checken. Helaas is de Echo Studio momenteel echter alleen verkrijgbaar bij Amazon, Target en Best Buy voor de gebruikelijke vraagprijs van $ 199,99. Amazon biedt ook een Billie Eilish Limited Edition Echo Studio met de afbeelding van de zanger op de zijkant geplakt voor $ 229,99, als je jezelf beschouwt als een avocado-, wimper- of hoe Eilish-fans zichzelf tegenwoordig noemen.

Amazon Echo Studio

Een geweldig klinkende slimme luidspreker die ondersteuning biedt voor een hele reeks muziekstreamingservices.

De beste Echo Show 5-deals

Als u op zoek bent naar een compact Echo-apparaat dat meer functioneert als een slimme klok dan als een entertainmentluidspreker, dan is de Echo Show 5 het Echo-apparaat om te overwegen. De nieuwste editie, die vorig jaar werd gelanceerd, heeft een always-on microfoon, een verbeterde 2MP-camera, een 5,5-inch scherm en een fysieke sluiter, zodat je het zicht van de camera kunt blokkeren.

We hebben de tweede generatie Echo Show 5 in het verleden zien dalen tot slechts $ 44,99, maar deze is momenteel alleen beschikbaar bij Target voor $ 79,99 ($ ​​5 korting). Gelukkig biedt Amazon momenteel Prime-leden een korting van $ 50 op het slimme display, waardoor de uiteindelijke verkoopprijs daalt tot slechts $ 34,99. Je kunt het ook bij Amazon kopen met een verstelbare standaard voor $ 46,98 ($ 50 korting), hoewel het laatste accessoire zeker niet vereist is.

2021 Amazon Echo Show 5 (tweede generatie)

Amazon’s Echo Show 5 is een ideaal slim display voor een nachtkastje. Je kunt alarmen instellen met Alexa met je stem, muziek afspelen, slimme schermen bedienen, een weerbericht krijgen en meer. Wanneer het alarm afgaat, hoeft u alleen maar op de bovenkant van de Echo Show 5 te tikken om het te snoozen.

De beste Echo Show 5 Kids Edition-deals

De Echo Dot is niet het enige Echo-apparaat met een kindvriendelijk ontwerp. De Echo Show 5 Kids Edition biedt dezelfde functies als de standaard, tweede generatie Echo Show 5, alleen met een levendige print op de achterkant en een jaar Amazon’s Kids Plus-service, waarmee je gezin toegang heeft tot een groot aantal video’s , games en andere kindvriendelijke inhoud. Het wordt zelfs geleverd met een garantie van twee jaar, wat een beetje bescherming biedt tegen alles wat uw kind er (letterlijk) tegenaan gooit.

Op dit moment is de Echo Show 5 Kids-editie verkrijgbaar bij Target voor $ 89,99 – $ 5 korting op de normale verkoopprijs – of voor $ 39,99 bij Amazon als je Prime-lid bent. Net als de standaardeditie is deze ook te koop op Amazon met een verstelbare standaard voor $ 51,98 ($ 63 korting) of met een Echo Glow voor $ 50,99 ($ ​​73,99 korting).

Echo Show 5 Kids Edition (tweede generatie)

De Echo Show 5 Kids Edition biedt dezelfde functies als de standaard, tweede generatie Echo Show 5, alleen met een kindvriendelijke, levendige print op de achterkant, een jaar Amazon’s Kids Plus-service en een garantie van twee jaar.

De beste Echo Show 8-deals

Net als de Echo Show 5 is de Echo Show 8 verkrijgbaar in twee verschillende modellen, die beide zijn voorzien van 8-inch schermen en dubbele luidsprekers. In tegenstelling tot de eerste generatie Echo Show 8, is het nieuwere model echter uitgerust met een 13 MP-camera en enkele unieke softwaretrucs, waarvan er één de mogelijkheid biedt om het onderwerp gecentreerd in het frame te houden terwijl ze zich verplaatsen.

We hebben onlangs de eerste generatie Show 8 zien dalen tot $ 59,99 ($ ​​50 korting), maar hij is momenteel alleen verkrijgbaar bij retailers zoals Best Buy voor $ 109,99, de volledige verkoopprijs. Amazon biedt nu echter het eerste-generatiemodel aan Prime-leden voor $ 54,99, de beste prijs tot nu toe.

Het tweede-generatiemodel is alleen verkrijgbaar bij retailers zoals Amazon, Target en Best Buy voor $ 129,99, de gebruikelijke catalogusprijs. Amazon biedt geselecteerde klanten zes maanden Amazon Music Unlimited aan bij de aankoop van het eerste of tweede generatie model, maar de retailer bepaalt niet hoe ze zich kwalificeren.

Amazon Echo Show 8 (eerste generatie)

De laatste generatie Echo Show 8 is het middelgrote slimme display van Amazon. Het heeft een scherp 8-inch scherm en de meeste functies die te vinden zijn op het tweede generatie model, het ontbreekt echter aan de 13 MP camera en snelle prestaties van de laatste.

Amazon Echo Show 8 (tweede generatie)

De Echo Show 8 is het middelgrote slimme display in de huidige Echo-reeks van Amazon en kan worden gebruikt om het weer, nieuws, kalenders, boodschappenlijstjes en meer weer te geven. Je kunt het ook gebruiken om je smart home-apparaten te bedienen, streaming video te bekijken of naar muziek te luisteren. Het ondersteunt zelfs videobellen via Zoom en Amazon’s Alexa-oproepservice.

De beste Echo Show 10-deals

Vorig jaar bracht Amazon een derde generatie Echo Show 10 uit. Het apparaat heeft een 10,1-inch HD-scherm en, in tegenstelling tot de Show 5 en Show 8, kun je met het 2021-model de hoek van het scherm aanpassen. Het is ook gemonteerd op een gemotoriseerde, draaibare basis waardoor het scherm u kan volgen terwijl u beweegt. Als u van plan bent veel te videobellen, is dit het model dat u moet aanschaffen.

We hebben gezien dat de nieuwste Echo Show 10 wordt afgeprijsd tot slechts $ 200, maar er zijn momenteel geen actieve deals beschikbaar. Als je het echter nog steeds wilt ophalen, kun je het voor $ 249,99 krijgen – de typische verkoopprijs van het slimme display – bij Amazon, Target en Best Buy. Net als bij andere Echo-apparaten biedt Amazon ook zes maanden Amazon Music Unlimited aan voor geselecteerde klanten.

Amazon Echo Show 10 (derde generatie)

Amazon’s roterende Echo Show 10 heeft een motor in de cilindrische basis die het 10,1-inch scherm laat ronddraaien om je te vinden, zodat je het scherm altijd in het zicht hebt. Het is het beste slimme scherm om videogesprekken mee te voeren.

De beste Echo Show 15-deals

In tegenstelling tot andere slimme schermen in de Echo-reeks van Amazon, is de nieuwe Echo Show 15 een groot, aan de muur gemonteerd apparaat met een 15,6-inch aanraakscherm. Het is ontworpen om bulletinboards en kalenders te vervangen, en als zodanig fungeert het als een gedeelde hub voor gezinnen waar iedereen digitale plaknotities, aanstaande agenda-afspraken, boodschappenlijstjes en andere herinneringen kan zien. Het biedt ook ondersteuning voor Alexa, wat betekent dat het dezelfde functionaliteit biedt als andere Echo-schermen en slimme luidsprekers, en je kunt het zelfs gebruiken als een fatsoenlijke 1080p-tv in je keuken of om foto’s en illustraties weer te geven. Het is zelfs compatibel met een optionele standaard, hoewel we zouden zeggen dat het, gezien de grootte, beter bij uw muur past dan uw aanrechtblad.

Na de lancering eind vorig jaar, hebben we heel weinig kortingen gezien op de Echo Show 15. Dat gezegd hebbende, je kunt het momenteel kopen bij Amazon, Best Buy en Target voor $ 249,99, de volledige verkoopprijs en $ 50 meer dan zijn meest recente verkoopprijs.

Amazon Echo Show 15

De Echo Show 15 is een groot, aan de muur gemonteerd apparaat dat fungeert als een gedeelde hub voor gezinnen om aanstaande agenda-afspraken, virtuele notities en meer te bekijken. Het 15,6-inch apparaat beschikt ook over dezelfde Alexa-functionaliteit als andere Echo-displays en slimme luidsprekers.